Remember
me?

Home » 2012

X-и международен турнир по джудо “ОЛИМПИЯ”

Над 600 състезателя от 33 Български Гръцки, Турски и Сръбски клуба по джудо се събраха в столичната зала Триадица за 10-ия международен турнир по джудо, организиран от клуб “Олимпия-2005”, с което главният организатор Цветолюб Станев за пореден път доказа, че е способен да направи най-големият клубен турнир на Балканите. На състезанието, присъстваше и генералния секретар на Балканската асоциация по джудо – Йонел Стойкут (Румъния). Турнира се проведе (more…)

Открит турнир по джудо за мъже и жени организиран от “Будо” – Софийски Университет

Спортен клуб “Будо” към Софийски Университет “Св. Климент Охридски” организира открит турнир по джудо за мъже и жени на 1-ви декември в зала Академик. Състезатели от 10 клуба от София, Свищов и Петрич се бориха за медали и парични награди в 6 категории при мъжете и 3 при жените. (more…)

8-и турнир по джудо в памет на Недьо Ранчев, гр. Стара Загора

На 10.11.12 г. се проведе 8-ия турнир в памет на инж. Недьо Ранчев в град Стара Загора. Турнира, организиран от спортен клуб “Недьо Ранчев”, се осъществи с изключителното съдействие на община Стара Загора. Състезатели от (more…)

6-ти Международен турнир по джудо “Ботева Слава”, Козлодуй

За пореден път спортен клуб “Олимпия” от град Козлодуй направи един истински празник на спорта джудо. Програмата на турнира започна с демонстрация на техники, изпълнени от състезатели на клуба на “бавен каданс”, като състезателите после се връщаха до изходна позиция с обратно движение.

На турнира се представиха 172 състезатели от 12 клуба от България и Сърбия, които се състезаваха (more…)

VII Международен турнир по джудо “Тодор Даракев”, Пловдив

Традиционният пловдивски турнир по джудо “Тодор Даракев”, организиран от клуб Арена-спорт Пловдив в зала Олимпиада събра 330 участника от 25 отбора за първия ден. Състезателите се бориха за медали и предметни награди и отборни купи в категориите (more…)

Balkan Judo Championships for children 2012

The beautiful Bulgarian city Sliven hosted the Balkan Judo Championships for children. 141 judo players from 8 Balkan countries came to participate in this Judo festival, hosted by Staven Sports Academy.

(more…)